GSM Herstellen

GSM Herstellen

Heeft uw GSM nood aan een herstelling? Mehr Computers is een specialist in het herstellen van GSM's zoals Apple iPhone, Samsung, Huawei, etc. Met onze jarenlange ervaring staan we gekend voor een professionele herstelling bij onze klanten uit Arendonk en daarbuiten.

In tegenstelling tot vele andere GSM herstellers voeren wij eerlijke en correcte prijzen waarbij we alles zelf uitvoeren van het vervangen van een scherm tot het herstellen van de dock connector.

Neem gerust contact met ons op en ontdek waarom andere Teljoorlekkers voor Mehr Computers kiezen. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor het herstellen van uw GSM! Als u een professionele herstelling van uw GSM wenst, dan is Mehr Computers degene die u zoekt.

GSM laten herstellen in regio 2370?

Mehr Computers is de herstelpartner bij uitstek voor defecte smartphones, tablets en GSM's.

Wij herstellen uw Apple iPhone, Samsung en Huawei telefoon of tablet. Neem contact met ons op voor een professionele herstelling.
+32 (0)497 22 94 43
Herstelling en repatie van gsm smartphone en tablet

Overzicht GSM Reparaties


Scherm Vervangen

Een gebarsten GSM scherm vervangen in regio 2370? Kies voor een professionele herstelling door Mehr Computers. Wij nemen de tijd om uw nieuwe scherm perfect te monteren zonder foutjes.

Nieuwe Batterij

Wanneer uw GSM snel plat is of de batterij is defect, dan is het tijd om de batterij te vervangen. Wij werken steeds met kwalitatief gereedschap om de juiste plaatsing te garanderen.

Dock Connector

Laadt uw GSM niet meer op? De kans is groot dat de dock connector voor dat probleem zorgt. Gelukkig kan onze reparatie specialist dat voor u fixen.

Achterkant

Is de achterkant van uw GSM kapot? Of is het tijd geworden om die beschadigde achterkant te vervangen? Het vervangen van de achterkant van een GSM is een reparatie die regelmatig voorkomt.

Home Button

De home button van uw GSM laten vervangen te Arendonk? Een kapotte home button is een van de vervelendste ongemakken die je kan hebben. Daarom repareren wij deze met plezier.

Knoppen

Werkt een van de andere knoppen op uw GSM niet meer? In ons atelier te Arendonk staan we graag in voor de reparatie van de beschadigde GSM-knoppen.

Camera Glas

Met een gebarsten of beschadigd camera glas, kan u geen mooie foto's of video's meer maken. Onze reparatie specialist lost dit probleem graag voor u op.

Trilmotor

Wanneer uw GSM niet langer vibreert is het tijd om de trilmotor te vervangen. Bij Mehr Computers kan u terecht voor het aanbrengen van een nieuwe trilmotor.

Andere

Heeft u een andere GSM herstelling nodig zoals een nieuwe speaker? Wij controleren graag wat het probleem is en repareren dat voor u.

GSM Reparatie Arendonk

Mehr Computers: Schutterstraat 108 te Arendonk

Bent u als inwoner van Arendonk op zoek naar een ervaren GSM hersteller? Een herstelspecialist die zorgt voor een professionele herstelling? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de Schutterstraat te Arendonk vindt u Mehr Computers dat instaat voor het herstellen van uw GSM, smartphone of tablet.

Neem gerust contact met ons op en ontdek, net zoals vele andere Arendonkenaren, wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor de perfecte herstelling van uw toestel. U mag gerust even binnenspringen, maar het is aangeraden om eerst telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)497 22 94 43.

Makkelijk Bereikbaar

U vindt ons atelier op een van de invalswegen van Arendonk. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 20 minuten, op zo'n 13km van Turnhout en dusdanig ook via de omliggende gemeentes zoals Oud-Turnhout en Retie. Gratis parkeren kan u voor de deur.

Een GSM herstellen is voor Mehr Computers dus geen enkel probleem. U neemt simpelweg contact met ons op en brengt uw toestel binnen. We overlopen de herstelling en spreken een prijs af. Daarna gaat onze herstelspecialist in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw GSM te herstellen. Wanneer de reparatie klaar is nemen wij contact met u op voor het ophalen van uw toestel. Fantastisch toch dat u zo dicht bij huis terecht kan voor het repareren en herstellen van GSM, smartphone en tablet!?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We maken graag tijd voor u!

+32 (0)497 22 94 43