WiFi Problemen

Gegarandeerde oplossing voor uw WiFi problemen op maat van uw gebouw(en)

Mehr Computers biedt een gegarandeerde oplossing voor jouw Wifi problemen.

We staan daarbij in voor zowel de installatie, beveiliging als de optimalisatie.

  • Meer privacy met afgedekte gegevens, ingebouwde antivirus, firewall en ouderlijk toezicht.
  • Streaming tegen hoge snelheid in gans het netwerk
  • Een uitstekende dekking die overal voor een sterk signaal zorgt
  • De mogelijkheid om uit te breiden naar alle toestellen

Een betaalbare oplossing op maat

Wij bieden een volledige, doch betaalbare oplossing op maat voor uw Wifi problemen. Met onze onderhoudsvrije oplossing kunnen we zelfs tuinen tot 60m diep en gebouwen tot 60m hoog voorzien van een feilloos Wifi netwerk.

En als het probleem niet opgelost is? Dan betalen wij je terug!

+32 (0)497 22 94 43

Hoe we jouw Wifi probleem oplossen

Dead Zone Killer

Een "dead zone", of dode zone, is een plek in uw huis, appartement of kantoor dat gedekt zou moeten zijn door uw Wifi-signaal. Wanneer u echter probeert verbinding te maken op deze plekken, signaleert uw apparaat geen signaal.

Als u een apparaat binnen die "dead zone" wil gebruiken, werkt de wifi niet meer en ontvangt u een slecht signaal of zelfs geen signaal. Als u bijvoorbeeld een kamer binnenloopt met een smartphone of tablet, en die kamer bevindt zich in een dode zone, krijgt u geen Wifi-signaal meer.

De meeste huizen werden gebouwd voordat Wifi wijdverspreid gebruikt werd. Oude huizen kunnen dikke muren hebben die metalen bedrading bevatten en daardoor het Wifi-signaal blokkeren.

Wij maken gebruik van een een zogenaamde Dead Zone Killer, technologie die deze dode zones elimineert, zodat u door het huis kunt lopen zonder de verbinding te verliezen en altijd gebruik maakt van de krachtigste verbinding.

Meer Privacy

Routers geïnstalleerd door je internet provider hebben maar een zwakke beveiliging. Dat wil zeggen dat iedereen met wat technisch vernuft perfect kan zien wat jij aan het doen bent.

Met onze installatie zorgen wij ervoor dat al je gegevens afgedekt zijn van de buitenwereld.

Met name voor bedrijven en kantoren is een goed afgeschermd WiFi netwerk belangrijk. We komen graag een keer kijken hoe we uw werknemers, bezoekers, gasten en klanten in gans het gebouw zorgeloos kunnen laten werken binnen de privacy van uw eigen netwerk. Ook grote aantallen gebruikers zijn geen enkel probleem.

gegarandeerde oplossing voor uw Wifi problemen