SAMSUNG U28E590D-4K TNMONITOR

SAMSUNG U28E590D-4K TNMONITOR

Op de Samsung UE590 UHD-monitor kun je computeren, gamen en meer, in geweldige Ultra HD beeldkwaliteit. Het beeld is ongekend mooi dankzij maar liefst 8 miljoen pixels. De 3840 x 2160 resolutie overtreft Full HD met een factor 4! Bekijk 4K content zoals het bedoeld is - met levensechte details waardoor het lijkt of je er echt bij bent. Ontdek hoe Ultra High Definition het begrip helderheid nieuwe inhoud geeft.

Met AMD Freesync pas je de verversingsfrequentie van het scherm aan op de beeldsnelheid van je content en het gaat haperingen en achterlopen in hoge mate tegen bij gamen en videoweergave. De geüpgrade HDMI ondersteunt UHD-resoluties bij een verversingsfrequentie van 60 Hz, zodat alle 4K-content soepel en zonder vertraging wordt weergegeven, zelfs bij aansluiting op AV-apparaten. Zet je monitor via het OSD-menu direct op de juiste instellingen voor een optimale game-ervaring. De Game-modus verbetert de donkere gedeeltes van het beeld zodat je alles goed kan zien. En met een snelle responstijd van 1 ms zijn zelfs de allersnelste bewegingen helder weergegeven, zonder schokken, bewegingsonscherpte, judder of ghosting.

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
 Grafisch vormgeving: dankzij de hoge resolutie en kleurweergave is deze monitor geschikt voor foto- en video bewerking.
 Films en series kijken in hoge beeldkwaliteit. 

 Gaming: is geschikt voor het spelen van de meest recente games. 

Krachtige multitasking voor maximale productiviteit
Met Picture-by-Picture kun je beeld uit twee verschillende ingangen tegelijk op het scherm zetten, in de oorspronkelijke beeldkwaliteit. PIP 2.0: ga multitasken met allerlei content op je scherm en gebruik nu nog meer ingangen met Picture-in-Picture 2.0. Je kunt hierbij het kleinste beeld vergroten tot maximaal 25% van het scherm, en het plaatsen waar je wilt. Ook de geluidsinstellingen zijn gemakkelijk aan te passen.

Aansluitingen
• HDMI 
• DisplayPort
• Koptelefoon-aansluiting

Standaard meegeleverd
• Stroomkabel
• DisplayPort-kabel
• HDMI-kabel

Goed om te weten

• Deze monitor heeft geen ingebouwde speakers.
• Deze monitor is niet in hoogte verstelbaar.

Interesse? +32 (0)497 22 94 43
SAMSUNG U28E590D-4K TNMONITOR 229,69 222,-

Meer afbeeldingen

SAMSUNG U28E590D-4K TNMONITOR: afbeelding 1