Reparatie iPhone

Reparatie iPhone

Heeft u nood aan de reparatie van uw iPhone? Mehr Computers is een specialist in het herstellen van Apple iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6 plus, 6s, 6s plus, 7, 7 plus, 8, 8plus, X, Xs, Xr, Xs Max, etc. Met onze jarenlange ervaring staan we gekend voor een professionele reparatie bij onze klanten uit Arendonk en daarbuiten.

In tegenstelling tot vele andere iPhone reparateurs voeren wij eerlijke en correcte prijzen waarbij we alles zelf uitvoeren van het vervangen van een scherm tot het herstellen van de dock connector.

Neem gerust contact met ons op en ontdek waarom andere Teljoorlekkers voor Mehr Computers kiezen. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor het herstellen van uw iPhone! Als u een professionele reparatie van uw iPhone wenst, dan is Mehr Computers degene die u zoekt.

Reparatie van Apple iPhone in regio 2370?

Mehr Computers is de herstelpartner bij uitstek voor defecte Apple iPhone en iPad.

Wij herstellen uw Apple iPhone telefoon of iPad tablet. Neem contact met ons op voor een professionele reparatie.
+32 (0)497 22 94 43
Reparatie iPhone

Overzicht iPhone Reparaties


Scherm Vervangen

Een gebarsten iPhone scherm vervangen in regio 2370? Kies voor een professionele herstelling door Mehr Computers. Wij nemen de tijd om uw nieuwe scherm perfect te monteren zonder foutjes.

Nieuwe Batterij

Wanneer uw iPhone snel plat is of de batterij is defect, dan is het tijd om de batterij te vervangen. Wij werken steeds met kwalitatief gereedschap om de juiste plaatsing te garanderen.

Dock Connector

Laadt uw iPhone niet meer op? De kans is groot dat de dock connector voor dat probleem zorgt. Gelukkig kan onze reparatie specialist dat voor u fixen.

Achterkant

Is de achterkant van uw GSM kapot? Of is het tijd geworden om die beschadigde achterkant te vervangen? Het vervangen van de achterkant van een GSM is een reparatie die regelmatig voorkomt.

Home Button

De home button van uw iPhone laten vervangen te Arendonk? Een kapotte home button is een van de vervelendste ongemakken die je kan hebben. Daarom repareren wij deze met plezier.

Knoppen

Werkt een van de andere knoppen op uw iPhone niet meer? In ons atelier te Arendonk staan we graag in voor de reparatie van de beschadigde iPhone-knoppen.

Camera Glas

Met een gebarsten of beschadigd camera glas, kan u geen mooie foto's of video's meer maken. Onze reparatie specialist lost dit probleem graag voor u op.

Trilmotor

Wanneer uw iPhone niet langer vibreert is het tijd om de trilmotor te vervangen. Bij Mehr Computers kan u terecht voor het aanbrengen van een nieuwe trilmotor.

Andere

Heeft u een andere iPhone reparatie nodig zoals een nieuwe speaker? Wij controleren graag wat het probleem is en repareren dat voor u.

GSM Reparatie Arendonk

Mehr Computers: Schutterstraat 108 te Arendonk

Bent u als inwoner van Arendonk op zoek naar een ervaren iPhone reparateur? Een reparatie specialist die zorgt voor een professionele herstelling? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In de Schutterstraat te Arendonk vindt u Mehr Computers dat instaat voor de reparatie van uw iPhone telefoon of iPad tablet.

Neem gerust contact met ons op en ontdek, net zoals vele andere Arendonkenaren, wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder met uw vragen en of wensen voor de perfecte reparatie van uw iPhone. U mag gerust even binnenspringen, maar het is aangeraden om eerst telefonisch contact op te nemen via het nummer +32 (0)497 22 94 43.

Makkelijk Bereikbaar

U vindt ons atelier op een van de invalswegen van Arendonk. Zo kunt u ons makkelijk bereiken in minder dan 20 minuten, op zo'n 13km van Turnhout en dusdanig ook via de omliggende gemeentes zoals Oud-Turnhout en Retie. Gratis parkeren kan u voor de deur.

De reparatie van uw iPhone is voor Mehr Computers dus geen enkel probleem. U neemt simpelweg contact met ons op en brengt uw toestel binnen. We overlopen de herstelling en spreken een prijs af. Daarna gaat onze reparatie specialist in ons eigen atelier aan het werk om in alle zorg uw iPhone te herstellen. Wanneer de reparatie klaar is nemen wij contact met u op voor het ophalen van uw toestel. Fantastisch toch dat u zo dicht bij huis terecht kan voor het repareren en herstellen van iPhone en iPad!?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We maken graag tijd voor u!

+32 (0)497 22 94 43